Rådgivning 70 23 27 50

Her

Efterlysning: Har du forslag til modtagere af SINDs Samfundspris og SINDs Brugerpris 2021?

Landsmøde

Når SINDs landsmøde løber af stabelen d. 25.-26. september, uddeler vi SINDs Samfundspris og SINDs Brugerpris 2021. Indtil d. 1. august kan du foreslå kandidater.

Hvert tredje år, når SIND afholder landsmøde, uddeler vi SINDs Samfundspris og SINDs Brugerpris. Hvis du har forslag til prismodtagere, er du meget velkommen til at skrive til os på: lm2021@sind.dk. Sidste frist er søndag d. 1. august.

  • SINDs Brugerpris går til en engageret frivillig, som har udrettet noget særligt for vores forening gennem årene. Prisen uddeles hvert tredje år. I 2018 gik den til Kirsten Midtgaard for sin kamp for at få tusindvis af mennesker ud af medicinafhængighed gennem SINDs MedicinRådgivning (tidligere BenzoRådgivningen). I 2015 tilfaldt den formanden for SIND Roskilde-Lejre Leni Grundtvig Nielsen, og i 2012 løb daværende formand for SIND Ungdom Torben Hansen med æren.
  • SINDs Samfundspris går til en person udenfor SINDs egne rækker, som har gjort noget enestående for personer med sindslidelse og deres pårørende eller som har sat psykiatrien på landkortet i den brede offentlighed, I 2018 var modtageren projektleder Søren Magnussen. Projekt 'Frirum i psykiatrien' bryder den ofte monotone hverdag på en psykiatrisk afdeling med aktiviteter som fx musik, maleri, spil, kagebagning, havearbejde, grillhygge, salsadans og meget andet - projektet blev senere landskendt gennem DR-programmet "Lys på den lukkede".

www.sind.dk/lm2021 kan du læse mere om SINDs landsmøde.