Rådgivning 70 23 27 50

Her
Psykiatritopmøde 2021 - reklame

Nu kan du tilmelde dig til Psykiatritopmødet 2021

Psykiatritopmøderne samler hundredevis af mennesker til dialog, debat og inspirerende oplevelser. Som altid er det gratis at deltage. Ses vi til det næste Psykiatritopmøde lørdag den 2. oktober kl. 14-17? Du kan både deltage online og i Imperial Bio i København.

SIND er en af de 15 organisationer i PsykiatriNetværket, der bl.a. har afholdt psykiatritopmøder siden 2009. Psykiatritopmøderne samler hundredevis af mennesker til dialog, debat og inspirerende oplevelser. Som altid er det gratis at deltage. Ses vi til det næste Psykiatritopmøde?

Sæt kryds i kalenderen LØRDAG d. 2. OKTOBER 2021 kl. 14-17. Du kan både deltage i Imperial Bio i København og online. Vær med til at udfordre psykiatriområdet og komme med bud på, hvordan civilsamfundet kan være med til at løfte indsatsen yderligere.

Du kan læse mere her, hvor du også finder link til tilmelding. Årets program bliver en god blanding af oplæg, præsentationer og debatter – alt sammen kyndigt styret af vores veloplagte konferenciers Abdel Aziz Mamoud og Ida-Sophia og med god underholdning igennem hele showet med blandt andet aktuel live-musik.

Du er også meget velkommen til at hjælpe os med at gøre flere opmærksomme på Psykiatritopmødet ved at klikke "deltager" på vores begivenhed på Facebook

Psykiatritopmøde 2021 - cover
Psykiatritopmøde 2021