Rådgivning 70 23 27 50

Her
Familie set bagfra

SIND-nyhedsbrev: Fredsvalg: Mia Kristina Hansen er kommende formand for SIND

Nyhedsbrev

Ved udløb af opstillingsfristen var Mia Kristina Hansen den eneste kandidat til posten som formand for SIND

Efter 12 særdeles begivenhedsrige år som SIND-formand genopstiller Knud Kristensen ikke ved landsmødet den 25.–26. september 2021 i Horsens. Mia Kristina Hansen var ved udløb af opstillingsfristen den eneste kandidat og bliver derfor valgt uden modkandidat på landsmødet.  

Mia, 56 år, har været 2. næstformand i SIND siden 2019 og er desuden formand for Foreningen for børn med angst, der i 2017 blev en del af SIND. Mia er uddannet pædagog og har arbejdet i socialpsykiatrien siden 2014.

Knud, 68 år, blev næstformand i 2008 og landsformand i 2009. I perioden har SIND bl.a. fået flere medlemmer, lokalafdelinger og aktiviteter samt en stærkere økonomi og mere synlighed i medierne.

Reception

SIND afholder Farvel & Goddag-reception torsdag den 30. september 2021 kl. 15.00-17.30 i Handicaporganisationerne Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, hvor du kan møde både Knud og Mia Kristina. Læs mere her

Næstformænd

På SINDs landsmøde skal de delegerede desuden vælge 1. næstformand og 2. næstformand. Ved opstillingsfristens udløb var der tre kandidater til de to poster: Iben Røstbjærg Kullberg, Bente Helms og Erik Mønsted Pedersen. Læs mere her

Yderligere information om landsmødet

www.sind.dk/lm2021 kan du se flere informationer om landsmødet. Her står fx, at hvis I har noget materiale, foldere eller lignende, fx fra et lokalt projekt eller aktivitet, som I gerne vil vise frem, så kan det lægges i et lokale ved siden af landsmødesalen. Se mere på hjemmesiden.

Emne