Rådgivning 70 23 27 50

Her
Forside - Ny SIND-politik om Forside: SINDs politik om psykiske vanskeligheder og samtidigt problematisk brug af rusmidler

SIND i medierne: DR P1-programmet "Public Service" omtaler SINDs politik om psykiske vanskeligheder og samtidigt problematisk brug af rusmidler

Politik i medierne

DR P1-programmet "Public Service" zoomede den 21. juni gennem en time ind på den manglende hjælp til mennesker, der både har psykiske vanskeligheder og et samtidigt problematisk brug af rusmidler. 2. næstformand i SIND Mia Kristina Hansen deltog i hele programmet, som du både kan høre og læse mere om på DRs hjemmeside.

I april offentliggjorde SIND en ny politik med krav til indsatsen i forhold til mennesker, der både har psykiske vanskeligheder og samtidig et problematisk brug af rusmidler.  I DR P1 radioprogrammet "Public Service"  mandag den 21. juni perspektiverede 2. næstformand i SIND Mia Kristina Hansen gennem en time udfordringerne på området. 

Hun sagde blandt andet til DR, at der er behov for en tidlig indsats og fortalte om "no wrong door-princippet":

"Det vil sige, at uanset hvor man henvender sig, så skal man ikke sendes videre. Derimod skal man tages i hånden, og så skal man ikke slippes, før man bliver overdraget til nogle, som der kan hjælpe en videre." 

Læs mere i denne nyhed på DRs hjemmeside.

Du kan høre programmet her på DRs hjemmeside.