Rådgivning 70 23 27 50

Her

Nyhedsbrev - 16. maj 2021

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for dig der er aktiv i SIND

 Vi kickstarter fællesskaberne…

Folkebevægelsen mod Ensomhed har sammen med 88 andre medlemsorganisationer stablet den halvårlige kampagne ”Danmark spiser sammen” på benene. SIND er blandt de medlemsorganisationer, der støtter op om kampagnen. Kampagnen løber i hele uge 23, som er fra den 7. til og med den 13. juni 2021.

Opret et måltid
Alle lokalafdelinger og regioner har mulighed for at oprette et måltid og invitere til samvær og hygge. Så hvis I tænker, at I vil være med til at støtte et initiativ og bringe folk tættere sammen, så kig forbi denne side og se, hvordan man gør:

OPRET ET MÅLTID


Materialer
Inde på hjemmesiden er det muligt at finde en masse materiale, der kan bruges til eventet; der er fx bordkort, invitationer og inspirationskort, der kan bruges til at starte samtaler. Der er også tips til, hvordan I får arrangementet i lokal- og ugeavisen:

MATERIALER


Find et måltid
Hvis tidsrammen er knap, eller hvis der ikke helt er ressourcer til det, så er det stadigvæk muligt at deltage i ”Danmark spiser sammen”. Der er nemlig andre medlemsorganisationer, der har arrangeret måltider rundt omkring i landet, som man kan tilmelde sig.

Se her, om der er et måltid i nærheden:

FIND ET MÅLTID 


Husk aktivitetskalenderen
Nu er Danmark så småt ved at åbne stille og roligt, og det betyder, at det igen er muligt at lave aktiviteter for medlemmerne. Som altid er det en rigtig god idé at oprette aktiviteten i SINDs aktivitetskalender, der er på hjemmesiden.

En del af lokalafdelinger har allerede adgang til selv at oprette aktiviteterne, mens andre lokalafdelinger endnu ikke har den mulighed.

For de lokalafdelinger, der endnu ikke har adgang, men som gerne selv ville kunne oprette aktiviteter og putte indhold på lokalafdelingens side, er der hjælp at hente. Send en e-mail til webmaster Emilie Staunstrup, som vil hjælpe jer godt i gang.

Arrangementer, som I vil have lagt på siden, skal ligeledes sendes til Emilie Staunstrup.

Emilies e-mail er esh@sind.dk


Referater fra møder i Hovedbestyrelsen og Daglig Ledelse
Nu kan du finde de seneste referater fra møder i Hovedbestyrelsen og Daglig Ledelse i Frivilliguniverset på SINDs hjemmeside.

Hovedbestyrelsens møde blev afholdt den 22. april 2021. Referatet finder du her.

Daglig Ledelses møde blev afholdt den 29 april 2021. Referatet finder du her.

For at se referaterne skal du huske at være logget ind. Det gør du her