Rådgivning 70 23 27 50

Her

Nyhedsbrev - 29. oktober 2020

SINDs frivilligkonference aflyst | Nomineringerne til årets Fantastiske Frivillige er åbne | Referater fra hovedbestyrelsen, daglig ledelse og SINDs fire udvalg er nu online

SINDs frivilligkonference aflyst

Vi er desværre nødt til at aflyse SINDs frivilligkonference d. 7.-8. november i Horsens, da de seneste coronarestriktioner gør det umuligt at afholde en konference med involvering af deltagerne og uformelt samvær. Alt det, der normalt kendetegner en god SIND-konference.

Lige nu er vi ved at overveje fordele og ulemper ved at flytte konferencen til foråret, men vi ved ikke, om det kan lade sig gøre.

Skulle der blive en konference til foråret, sender vi nye invitationer ud med oplysninger om, hvordan du tilmelder dig.

Venlig hilsen

Uddannelses- og frivilligudvalget

 


 

Nomineringerne til årets Fantastiske Frivillige er åbne

Røde Kors, Coop, Roskilde Festival og Kræftens Bekæmpelse kårer d. 26 november årets Fantastiske Frivillige, og du kan nominere den person, du synes fortjener æren.

Vinderen får 25.000 kr. til at fortsætte eller udbrede det gode arbejde i sin forening, og der er frist for nomineringer d. 1. november.

Du kan læse mere om Fantastiske Frivillige her og nominere en frivillig her.

 


 

Referater fra hovedbestyrelsen, daglig ledelse og SINDs fire udvalg er nu online

Det er nu muligt at tilgå referater fra møder afholdt i hovedbestyrelsen, daglig ledelse og SINDs fire udvalg siden landsmødet i september 2018 på SINDs hjemmeside.

Du får adgang til referaterne ved at logge ind på hjemmesiden.

Klik her og følg anvisningerne på siden.

God læselyst.