Rådgivning 70 23 27 50

Her
Gruppe af mennesker, der smiler

Set i SINDbladet: SIND Ungdom er nu i 16 byer

SINDbladet

I april åbnede SIND Ungdom i Ishøj. Hver anden mandag kan unge mellem 16 og 35 år nu finde et fællesskab, hvor alle er velkomne

(Denne artikel er fra SINDbladet maj 2023)

Mandag d. 24. april slog SIND Ungdom for første gang dørene op på Vejlebrovej 45 i Ishøj. SIND Ungdom er en frivillig social organisation, der arbejder for at skabe et rummeligt fællesskab for unge mennesker med psykisk sårbarhed.

”Vi arbejder ud fra princippet om, at der altid skal være plads til en god snak – både de nemme og de svære. Der skal være plads til at have gode, men også dårlige dage. Ingen forventer, at man er glad eller snakkesaglig med masser af overskud og energi - vi er bare glade for, at du kommer og er med,” fortæller Naz Ali, der er frivillig i SIND Ungdom og er at finde hver anden mandag til klubaftenerne i Ishøj.

På dét, som SIND Ungdom kalder en klubaften, bliver der handlet ind og lavet mad sammen. Der bliver hygget med spil og måske andre kreative sager. Ellers er der ingen forventninger til de deltagere, der møder op.

”Bare dét, at du vælger at møde op, er en stor ting, for så er du allerede en del af fællesskabet. Alle er velkomne, det er startskuddet, og så tager vi den derfra.”

Hvis du vil være frivillig eller deltage i SIND Ungdom i Ishøj eller andre byer, så se mere på sindungdom.dk